El FERA i la vice-presidenta Ortega es reuneixen per a treballar la reforma de l’Administració

oct. 8, 2013 | Notes de Premsa

Publicat per:

•    S’espera que la reunió serveixi per a conèixer els plans del govern en la matèria, i per a concretar les aportacions que hi pot realitzar el FERA   

Aquesta tarda a les 18:00 hores, la vice-presidenta de la Generalitat Joana Ortega rebrà les institucions que formen el Fòrum d’Entitats per a la Reforma de l’Administració.
La reunió és fruit de la petició que el FERA va fer al President de la Generalitat el passat 3 de setembre, de fer un seguiment actiu de l’agenda de reformes administratives. En aquella ocasió, la societat civil representada al FERA varen lliurar al President Mas i a la Vice-Presidenta Ortega el document “Per la reforma de l’administració”, en el qual es formula una diagnosi del moment actual i una trentena de propostes d’actuació.

El FERA  s’oferirà al Govern per a col•laborar en la posada en pràctica d’aquestes propostes, i li donarà a conèixer la seva opinió sobre les mesures que prengui el Govern. Així mateix, el FERA farà un seguiment de prop del desplegament d’aquestes mesures.

Sobre el FERA

El Fòrum d’Entitats per la Reforma de l’Administració (FERA) és un espai informal de trobada d’entitats de la societat civil catalana que defensen la necessitat d’abordar, de forma constructiva i exigent, la llargament reclamada reforma de l’administració pública; que en el context econòmic, social i polític actual del país resulta imprescindible i urgent.

Els membres inicials del Fòrum d’Entitats per la Reforma de l’Administració són: l’Associació Catalana de Gestió Pública (ACGP), l’Associació de Tècnics d’Administració de la Generalitat de Catalunya (ATAGEC), la Cambra de Comerç de Barcelona, la patronal catalana Cecot, el Club de Direcció Pública ESADE Alumni, el Col•legi d’Economistes de Catalunya, la Comissió dels enginyers industrials a les administracions públiques del Col•legi i Associació d’Enginyers Industrials de Catalunya, el Col•legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya i la Taula del Tercer Sector.